Αισθητική σώματος

Για ισορροπία σώματος & νου

Για ισορροπία σώματος και νου

Θαλασσοθεράπεια

Ίσως η πιο διαδεδομένη μέθοδος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Ξεκινάμε με μαλάξεις στις πάσχουσες περιοχές, στη συνέχεια προχωράμε σε επάλειψη με εδικό μείγμα φυκιών και ολοκληρώνουμε με lipotherm ή θερμική κουβέρτα αναλόγως με την έκταση του προβλήματος.

Θεραπεία Στήθους

Με τη χρήση ειδικών προϊόντων προχωράμε στην ενδυνάμωση της ευαίσθητης περιοχής του στήθους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και εντυπωσιακά από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις.

Αρωματοθέραπεια

Η αρωματοθεραπεία σώματος είναι βασισμένη στην έρευνα και στη σοφία ετών που μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις δυνατές θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. Πλούσια σε φυτικά συστατικά και εκχυλίσματα από αιθέρια έλαια. Προσφέρουν ένα άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα στο οξύ και συχνό πρόβλημα της κυτταρίτιδας χαρίζοντας άμεση τόνωση και ευεξία αφήνοντας το δέρμα λείο και βελούδινο. Τα φυτά μας εξασφαλίζουν μια αστείρευτη πηγή αιθέριων ελαίων τα οποία είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά. Η θεραπεία με ειδικά φυτικά εκχυλίσματα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδα προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στο δέρμα. Ανάλογα με το βαθμό υγείας της επιδερμίδας χρησιμοποιούμε τη δύναμη των φυτικών αρωμάτων τόσο στο μασάζ όσο και στις μάσκες ομορφιάς.

Θεραπείες με μηχανήματα

Υπέρηχοι, Kestoz, Ultraton e, Total Body (πρεσοθεραπεία). Ειδικά μηχανήματα τα οποία χρησιμοποιούμε μόνο κατόπιν ειδικής διάγνωσης εντόνων προβλημάτων του σώματος. Σας βοηθούν να αποκτήσετε ένα αρμονικό κορμί.

Λιπογλυπτική

Με τη χρήση ειδικού μηχανήματος προχωράμε σε ελεγχόμενη ροή μικροκρυστάλλων στο πρόσωπο. Έτσι συνδυάζουμε την σταδιακή απολέπιση που έχει ως αποτέλεσμα την ανοικοδόμηση του δέρματος.

Hydradermie

Ίσως η πιο δραστική μέθοδος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Μια ειδική μάσκα που περιέχει άργιλο, βιταμίνες και φύκια τοποθετείται στην περιοχή του προβλήματος και η υπεραιμία προκαλεί την ενεργοποίηση του οργανισμού μας. Έτσι τα ενεργά συστατικά της μάσκας μαζί με τη δύναμη του αίματος διαλύουν το λίπος.

Υπέρηχοι

Εξειδικευμένη συσκευή υπερήχων, απομακρύνει το υπερβάλλον σμήγμα, ενεργοποιεί τα κύτταρα ώστε να δεχτούν βιομοριακά προϊόντα.

Peeling σώματος

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μείγμα που περιλαμβάνει φύκια, άλατα, γάλα και άλλα συστατικά κάνουμε μία σταδιακή απολέπιση των σημείων που έχουμε επιλέξει. Το peeling σώματος μας προσφέρει μια συνολικά υγιή επιδερμίδα. Μια μικρή απόλαυση σαν τις περιβόητες περιποιήσεις του σώματος της Κλεοπάτρας.

Ενυδάτωση σώματος

Η χρήση μίας ειδικής κρέμας που περιέχει βιταμίνη Β ενυδατώνει τις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν πρόβλημα με αποτέλεσμα μετά από μερικές επισκέψεις το δέρμα να είναι φωτεινό, λείο και απαλό.

Κάντο για σένα!

Δώστε στο σώμα σας την περιποίηση που του αρμόζει. Διαλέξτε τη θεραπεία που χρειάζεστε, και ξεκινήστε τώρα!

Κλεισε Ραντεβου