Αισθητική προσώπου

για πρόσωπο υγιές και αψεγάδιαστο...

Δώστε στο πρόσωπό σας τη ομορφιά που του αξίζει

Peeling για δέρματα που χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης

Χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα που βασίζονται στις θαυματουργές ιδιότητες της βιταμίνης Α. Εκτός από την απολέπιση βοηθά την μείωση της έκκρισης του σμήγματος και στην φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Καθαρισμός

Βαθύς καθαρισμός του δέρματος σε ατμό ή με τη χρήση υπερήχων. Αφαιρεί το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα, αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και επιτρέπει την καλύτερη αναπνοή του δέρματος.

Phytopeeling

Χρησιμοποιούμε ειδικά βότανα και σε συνδυασμό με τον καθαρισμό διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να έχουμε εντυπωσιακή βελτίωση στην υγεία του δέρματος.

Beaute Neuve

Θεραπεία προσώπου με την ισχυρή δράση ενζύμων – οξέων φρούτων. Δίνει διπλή δράση peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και την άμεση ανανέωση του. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η ανάδειξη ενός υγιους τονωμένου, νεανικού και λαμπερού δέρματος.

Δερμοαπόξεση

Με τη χρήση ειδικού μηχανήματος προχωράμε σε ελεγχόμενη ροή μικροκρυστάλλων στο πρόσωπο. Έτσι συνδυάζουμε την σταδιακή απολέπιση που έχει ως αποτέλεσμα την ανοικοδόμηση του δέρματος.

Hydradermie

H Hydradermie, μια εξαιρετική θεραπεία ενυδάτωσης, σχεδιασμένη για την φυσική αποκατάσταση της ομορφιάς του δέρματος. Εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες σας, η θεραπεία Hydradermie, σας εξασφαλίζει ένα λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο.

Υπέρηχοι

Εξειδικευμένη συσκευή υπερήχων, απομακρύνει το υπερβάλλον σμήγμα, ενεργοποιεί τα κύτταρα ώστε να δεχτούν βιομοριακά προϊόντα.

Liftosome

Η πλέον σύγχρονη μάσκα οσμωτικής δράσης που εφαρμόζεται σ’ αυτή τη μέθοδο αξιοποιεί τη δράση του οξυγόνου σε συνδυασμό με την αναδόμηση που προσφέρει ο σαλιακός ορός. Το αποτέλεσμα, ένα τέλειο lifting που αντιγράφει τη φύση.

Hydralift

H Hydradermie Lift, είναι μια θεραπεία λίφτινγκ. Που γυμνάζει τους μυς του προσώπου, και ενεργοποιεί την κυτταρική δραστηριότητα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανορθώνονται και το πρόσωπο σας δείχνει τονωμένο και αναζωογονημένο.

Top Visage

Μηχάνημα παθητικής γυμναστικής για τους μύες του προσώπου. Η χρήση διεγερτικών ρευμάτων διεγείρει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος και παράλληλα δραστηριοποιεί τους ινοβλάστες για τη παραγωγή κολλαγόνου. Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Aromatic

Εξατομικευμένη θεραπεία που προετοιμάζεται από την αισθητικό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος ξεχωριστά. Εξαιρετικά πλούσια σε ενεργά συστατικά. Τα φυτά εξασφαλίζουν μια πηγή από ενεργά αιθέρια έλαια που έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες, απολαυστική μυρωδιά και προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Κάντο για σένα!

Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας τις ανησυχίες σας ή το πρόβλημα που έχετε για το σημαντικότερο σημείο του εαυτού σας: το πρόσωπό σας!

Κλεισε Ραντεβου